Nieuws uit Oudenaarde

Oudenaarde
Oudenaarde

Nieuws uit Oudenaarde

Onrustwekkende verdwijning van Anne Dupont (49)

18/06/18 22:43 - Politie en parket vragen om uit te kijken naar de 49-jarige Anne Dupont uit Oudenaarde. De vrouw werd het laatst gezien op zondag 17 juni omstreeks 19 uur aan haar woning in de Kruisstraat in Oudenaarde. Anne Dupont vertrok er met een witte mobilhome type ‘Challenger Birthday’ met nummerplaat 1-GXN-944. Sindsdien ontbreekt elk spoor van haar. Anne Dupont is 1,60 meter groot en slank, heeft bruine ogen en bruin haar tot op de schouders. Ze droeg de dag van haar verdwijning een blauwe jeans, een felgekleurde jas zoals op de foto en zwarte baskets. Ze heeft dringend medische zorgen nodig. Wie Anne Dupont of haar mobilhome nog gezien heeft of weet waar ze is, kan contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of via email opsporingen@police.belgium.eu.

Politie zoekt muntstukkendieven

18/06/18 20:28 - De federale politie is op zoek naar twee, mogelijk meer, daders die muntstukken stelen uit automaten. Ze zijn herkend op beelden van bewakingscamera’s in een wassalon in Oudenaarde maar hebben vermoedelijk ook al op tal van andere plaatsen toegeslagen.

Opsporingsbericht: vrouw vermist nadat ze vertrekt met mobilhome

18/06/18 18:12 - Politie en parket vragen te willen uitkijken naar de 49-jarige Anne Dupont. Ze werd het laatst gezien op zondag 17 juni 2018 omstreeks 19.00 uur aan haar woning in de Kruisstraat in Oudenaarde. Ze vertrok er met een witte mobilhome.

Nieuwe toekomst voor klooster en bijhorende tuin

18/06/18 02:57 - De stad Oudenaarde en de vzw Dekenale Werken hebben een akkoord over de verkoop van de ommuurde tuin van het Zwartzusterklooster in Pamele. De tuin wordt toegankelijk voor publiek en ook de restauratie van het klooster is verzekerd.

Oudste muzikant van Vlaanderen overleden

16/06/18 02:57 - Karel De Rycke uit Eine, de oudste muzikant van Vlaanderen, is op 98-jarige leeftijd overleden in het woonzorgcentrum Heilig Hart in Oudenaarde.

Nieuwe mobiliteitskaart bewijst gelijk van handelaars: “Met auto naar de stad is kinderspel”

15/06/18 06:00 - Op vraag van de Oudenaardse middenstanders heeft het stadsbestuur het nieuwe verkeerscirculatie- en parkeerplan in het stadscentrum in een handige mobiliteitskaart gegoten. “Oudenaarde bereikbaar? Reken maar!”, luidt de titel van deze kaart.

“Kinderkansarmoede in Oudenaarde meer dan helft toegenomen”

14/06/18 02:57 - SP.A Oudenaarde vraagt maatregelen om de toegenomen kinderkansarmoede te bestrijden.

Expo Belgica@Antarctica verwacht 3000ste bezoeker

13/06/18 02:57 - De organisatoren van de expo Belgica@Antarctica in de historische kerk van Mullem verwelkomen volgend weekend de drieduizendste bezoeker. Op de tentoonstelling komen de zuidpoolexpedities van Adrien en Gaston de Gerlache, en van Dixie Dansercoer aan bod, net als de Prinses Elisabethbasis. Ook de ontdekking, geologie, flora en fauna van Antarctica worden belicht. “Als organisatoren kijken wij zeer tevreden terug op de ruime opkomst en de zeer lovende commentaren die bezoekers neerpenden in het gouden boek” zegt Patrick Cnockaert. “Volgend weekend ontvangen we wellicht de 3000ste bezoeker. We hebben nu al meer dan 25 gidsbeurten met 500 bezoekers in groep, naast 2500 individuele bezoekers. Hoewel de geïnteresseerden in groten getale blijven opdagen, kunnen we de tentoonstelling niet verlengen omdat de kerk terug vrijgemaakt moet worden voor onder meer een huwelijk en andere al geplande gebeurtenissen.” De tentoonstelling is nu zaterdag en zondag tussen 10 en 18 uur nog te bezoeken.

Graag uw mening over de stationsomgeving

13/06/18 02:57 - Het stadsbestuur van Oudenaarde wil via een masterplan de bestaande stedenbouwkundige plannen voor de ruime omgeving van het NMBS-station updaten.

Elliott Murphy & Band op het podium in zaal Harmonie

12/06/18 10:45 - De Amerikaanse singer-songwriter Elliott Murphy speelt op zaterdag 16 juni in zaal Harmonie, Markt 63b in Oudenaarde. Het concert start om 20 uur. Elliott Murphy, die onder andere al met Bruce Springsteen het podium deelde, brengt een band mee bestaande uit Olivier Durand, Alan Fatras, Gaspard Murphy en een gastmuzikante. Meer informatie via lieven.plasmans@hotmail.com.

Zelf nieuws uit Oudenaarde?
Deel ervaringen over OudenaardeOudenaarde

„ Uw gids door Oudenaarde op woonplaatsen.be! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken